Dierenspeciaalzaak flodder hoboken

U was in een bepaalde dierenzaak en u zag dat het goed was, of juist niet. Zet het hier zodat andere mensen de goede winkelier kunnen belonen met een bezoek of gewaarschuwd worden voor de wanpraktijken van de "SLECHTE" winkelier. Begin uw titel van de topic steeds met de naam van de winkel !!!
freke
Berichten: 13
Lid geworden op: za mei 23, 2009 1:47 am

Berichtdoor freke » za mei 23, 2009 5:05 pm

een vriendin van me heeft net een puppy gekocht in hoboken in de dierenspeciaalzaak flodder ze zeggen dat hun dieren gezond zijn maar dit is dus echt niet, ze hadden een pup uitgekozen en hebben een papier indertekent van verkoop ze hebben niets gezegd wat er met de pup mis was nu blijkt dat deze puppy een navelbeuk heeft en binnenkort onder het mes moet ze hadden gebelt naar de winkel en ze zeiden dat ze een papier hadden getekend waar dit in stond terwijl ze er niets over hebben gezegt ook vragen ze veel voor een pup die nog een operatie moet ondergaan en enkel zijn 1ste inenting had gekregen

Anneke81
Berichten: 0
Lid geworden op: do apr 22, 2010 7:49 pm

Re: Dierenspeciaalzaak flodder hoboken

Berichtdoor Anneke81 » di jun 08, 2010 7:16 pm

Dat is inderdaad heel jammer, maar ik zou dus nooit een pup bij een dierenwinkel kopen. Je weet gewoon niets van het dier af, kunt de ouders niet bekijken, en meestal ik zeg niet alle komen ze van zo'n massa kwekers die gewoon zo veel mogelijk winst willen maken, en de socialisatie bij de puppies helemaal niet zo goed. Het beste is om nog altijd bij iemand te gaan die af en toe een nestje fokt voor zijn plezier die willen echt iets doen (meestal toch) ter verbetering van het ras en ook kun je meestal altijd bij hun terecht voor informatie.

Gebruikersavatar
jeanine
Donateur
Donateur
Berichten: 1262
Lid geworden op: za mei 07, 2005 2:18 pm

Re: Dierenspeciaalzaak flodder hoboken

Berichtdoor jeanine » di jun 08, 2010 8:10 pm

Heel vaak weet men in dierenhandels te weinig af van wat men verkoopt. Een handelszaak is geen liefdadigheids instelling, er moet winst gemaakt worden. Het is nog altijd spijtig dat de wet niet telt voor de fret zoals voor hond en kat. Vaak kan of wil de koper niet voldoende tijd maken om een goed dier te zoeken, de winkel is de vlugge mogelijkheid om aan te kopen. Je kan inderdaad beter uitkijken naar een goede hobbyfokker met zorg voor de nakomelingen. Daar kan er ook wel eens eentje tussen zitten dat niet 100% zoals de anderen is. Een eerlijke fokker zal je daar dan ook op wijzen en de prijs eventueel wat aanpassen of het diertje zelf houden en voor zorgen. Daar krijg je ook nog bijkomende info voor verzorging en wat het dier echt nodig heeft. Ook zie je zo voor je koopt hoe men met de dieren omgaat en hoe ze gehuisvest zijn. Als dit alles in orde is zal het met de pups waarschijnlijk ook wel goed zitten. Aan al deze uitleg heb je niets, vijgen na Pasen :( Ik vrees dan ook dat men zelf voor de kosten zal opdraaien of de rechtbank zal moeten raadplegen.
Er volgt nog een link waar je misschien iets aan hebt ;) http://www.seniorennet.be/Pages/Nieuws/ ... php?ID=109
Afbeelding

HERMELINDIS
Berichten: 0
Lid geworden op: ma jan 25, 2010 4:45 am
Locatie: Onze Lieve vrouw waver

Re: Dierenspeciaalzaak flodder hoboken

Berichtdoor HERMELINDIS » vr jun 11, 2010 3:16 am

het is waar wat ze hier boven zeggen. :cry:
Maar het is zo moeilijk van ze te laten zitten en er voor bij te lopen zonder zn dutske mee te nemen, :oops: :wub:
zeker als je al eventjes op zoek ben en nog niets gevonden hebt.
Dus begrijpen doe ik het zeker wel.

Greets Hermelindis en de bende

Gebruikersavatar
Bientje
Donateur
Donateur
Berichten: 84
Lid geworden op: ma sep 07, 2009 12:00 pm

Re: Dierenspeciaalzaak flodder hoboken

Berichtdoor Bientje » vr jun 11, 2010 3:20 am

In de Petco op de Bredabaan in Merksem zitten er momenteel ook 4 frettenpupsels ... op houtskrol... Durf niet gaan kijken, want ik ken mijzelf, zou niet echt mijn mond houden... Het probleem is dat die eigenaar helemaal niet voor reden vatbaar is en in het verleden zelfs al meermaals een verbod heeft gekregen om dieren te verkopen. Maar toch slaagt hij er iedere keer op één of andere manier in om terug sukkeltjes van beestjes te verkopen... :evil:

Gebruikersavatar
jeanine
Donateur
Donateur
Berichten: 1262
Lid geworden op: za mei 07, 2005 2:18 pm

Re: Dierenspeciaalzaak flodder hoboken

Berichtdoor jeanine » vr jun 11, 2010 10:12 am

Maar het is zo moeilijk van ze te laten zitten en er voor bij te lopen zonder zn dutske mee te nemen, :oops: :wub:
Met je hart zou je dat doen. Helaas de enige manier om het te stoppen is niet kopen. Na dat sukkeltje komt er een nieuw sukkeltje in die kooi terecht en dit blijft doorgaan zo lang er kopers opduiken.
Tijdens een actie om sponsors voor een activiteit van DFA in het Gentse te vinden, is er een soort deal met dierenhandel Provoost tot stand gekomen. Deze mensen verkopen geen fretten maar krijgen er wel vraag naar. Provoost geeft dan mijn telefoonnr. door en via deze weg krijgen ze info en de verwijzing naar opvangertjes en de site DFA voor verdere informatie.
Afbeelding

HERMELINDIS
Berichten: 0
Lid geworden op: ma jan 25, 2010 4:45 am
Locatie: Onze Lieve vrouw waver

Re: Dierenspeciaalzaak flodder hoboken

Berichtdoor HERMELINDIS » za jun 12, 2010 10:07 pm

nja ik weet wel dat het niet goed is om ze dan te kopen en dat je er vaak problemen met zult hebben.
Maar onze spooky komt ook uit een winkel en die doet het zeer goed buiten dat je je vingers kwijd bent als je iets wil afnemen of niet rap genoeg het snoepje los laat en met rap bedoel ik freten rap (seconde).
En onze jitse waar ik nu al 3 maal op 1 jaar met bij de da ben kunnen gaan wegens ziekte en die nu zo sukkelt die komt dan weer van bij mensen thuis die maar 1 nestje per jaar hadden... :(
Ik weet wel dat het meestal omgekeert zal zijn maar tis moeilijk om nu nog klaar te zien en het te geloven als je dan dit krijgt.


Greets hermelindis.
ps Wil het kopen uit winkel niet promoten hoor tis gewoon zo moelijk als je dan dit ziet van te weten/onthouden da het meestal een uitzondering is. :oops:

Gebruikersavatar
nielsvl
Donateur
Donateur
Berichten: 1113
Lid geworden op: do mar 13, 2008 8:02 pm
Locatie: Deurle

Re: Dierenspeciaalzaak flodder hoboken

Berichtdoor nielsvl » zo jun 13, 2010 2:09 am

Fretten uit een dierenwinkel en ziektes hebben op zich niet veel met elkaar te zien. Fretten uit dierenwinkels en opvoedingsproblemen/gedragsstoornissen echter wel.

'tH_elzenhof_Flodder
Berichten: 0
Lid geworden op: do dec 29, 2011 9:18 pm

Re: Dierenspeciaalzaak flodder hoboken

Berichtdoor 'tH_elzenhof_Flodder » do dec 29, 2011 9:25 pm

:do: :do: :do: Cattery Flodder wordt uitgebaat door een grote bedrieger! (Herman Wessels) Ik heb daar destijds een poesje gekocht dat ernstige niesziekte had. Het zou mij niet verbazen dat hij sommige dieren met cortisone behandeld om tijdelijk de ziektesymptomen mee te onderdrukken. Na 5,5 jaar tijd en tal van dierenartsen en dierenklinieken te hebben bezocht is mijn poesje aan ernstige secundaire symptomen overleden. Het was voor de meeste dokters al een wonder dat het nog zo lang geleefd heeft. Hij is met zijn vorige zaak wegens onfrisse praktijken failliet gegaan! Hij is een mooiprater die met dure sportwagens rijdt en voor niets terugdeinst. Zo'n man zouden ze moeten opsluiten en laten uitmergelen! :evil: :evil: :evil:


Terug naar “Dierenzaken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten