DIT FORUM

De laatste nieuwtjes, belangrijke berichten kan je hier lezen. Dit gedeelte is uitsluitend bedoeld voor aankondigingen. Daarom kan je hierop niet antwoorden. Antwoorden kan je plaatsen in algemeen of op het zeverkanaal.
Gebruikersavatar
Chuckie
Berichten: 955
Lid geworden op: zo jul 13, 2003 1:32 pm
Contacteer:

Berichtdoor Chuckie » do apr 19, 2007 8:38 am

Beste forumleden,

De laatste maanden is er weer die aangename sfeer onder de forumleden.

Toch zijn er enkele zaken die we graag even willen verduidelijken.
Dit forum werd opgericht en onderhouden om mensen de mogelijkheid te bieden om te corresponderen over hun fretten en hun frettenliefde.

Dat er dan banden groeien en vriendschappen (en zelfs relaties) ontstaan via dit forum, is op zich een prachtige zaak. En dat er dan ook al eens wordt gekeuveld over andere zaken dan louter fretjes, daar hebben we speciaal het "zeverkanaal" voor opgericht.

Het mag echter niet de bedoeling zijn dat dit forum gebruikt wordt om stemmen te ronselen voor wedstrijden of dergelijke. Mensen vluchten soms uit hun mailbox om te ontsnappen aan dergelijke mails en zoeken hun toevlucht tot forums zoals het onze om gevrijwaard te blijven van deze boodschappen.

Daarom een algemene vraag om geen topics meer te starten om steun te vragen via webvoting. We begrijpen dat mensen hun steun willen betuigen aan hun geliefden of kennissen, maar dan liefst via andere kanalen dan dit frettenforum.

Deze regel zal ook standaard opgenomen worden in het reglement van dit forum. Gelieve er dan ook vanaf heden rekening mee te houden.
Frettige froeten fan fr... Chuckie

Meer dan ooit overtuigd van de slaagkansen van deze club, en ook een beetje fier dat het soms zonder mij kan ...

Terug naar “Mededelingen van de vereniging”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 40 gasten