TERUG

19 december 20004

Kerstmis bij de Frettenark

  How How How.....

 

 

Op 19 december is de kerstman op bezoek geweest bij de Frettenark. Jullie weten dat misschien niet maar de Kerstman is een zeer grote fan van fretjes.

De medewerkers van de Frettenark hadden voor de gelegenheid hun speelnamiddag dus helemaal in het teken van Kerstmis opgedragen.

In de speeltuin stond een heuse kerstboom met daaronder de pakjes.....???? neen, met daaronder de spelende fretjes die het doodleuk vonden om die kerstboom uit te graven.

 

De opkomst was enorm talrijk en de Kerstman had voor iedereen een leuke kerstmuts bij. Hij stond er wel op dat je hem opdeed.

De medewerkers van de Frettenark hadden weer hun allerbest gedaan om het iedereen naar hun zin te maken.

Hierzie de winnaar van vier heel speciaal gedecoreerde kerstballen. Deze ballen waren namelijk versierd met tekeningen van fretjes.

Natuurlijk kon het niet uitblijven dat er enkele acrobaten probeerden de top van de dennenboom te bereiken. Dit waren wel degelijk fretjes met een eekhoornsyndroom.

Na langdurige speelpartijen waren al onze lievelingen uitgeteld. De manden en de bakjes in de speeltuin waren dan ook propvol met slapende frettenbollen.

Niet alleen voor de fretjes maar ook voor de medewerkers was het een heel vermoeiende dag en dat liet na enige tijd zijn sporen na.

In ieder geval was het weeral een zeer geslaagde dag waar alle bezoekers een flinke dosis kerstsfeer konden opsnuiven. Laat de eindejaarsfeesten nu maar komen, wij zijn er klaar voor.

 

TERUG